El Rugbi Club València està preparat per a afrontar la segona fase de la Grand Prix Sevens Copa de la Reina que es disputarà aquest cap de setmana en el Poliesportiu Quatre Carreres de València.

Laura Piera, capitana de l’equip sènior femení de Rugbi Club València, ha compartit amb 7 Televalencia les seues impressions sobre aquesta primera edició d’aquesta competició.

En la primera jornada del campionat, celebrada a Madrid, el Tecnidex València va acabar la seua participació en setena posició, complint així l’objectiu de classificar-se entre els huit millors equips.

Respecte a la segona jornada de la competició, els partits arrancaran el dissabte a les 16:00h i finalitzaran a les 20:00h. El diumenge, la jornada començarà a les 10 del matí i conclourà a les 13:20h. Posteriorment es procedirà al lliurament de trofeus.

Els equips que competiran en aquesta segona fase estan divits en tres grups:

– Grup A: Olímpic Escrapalia, XV Hortaleza RC, Tecnidex València i ADI Industrials.
– Grup B: CR Cisneros, XV Sanse Scrum, Jabatos RC i CR El Salvador.
– Grup C: CR Majadahonda, Crat O. Coruña, CDU Sevilla i Rugbi Albeitar.
La competició femenina es desenvoluparà amb una dinàmica i sistema de puntuació similar a les Women’s Seven World Sèries. Els dotze equips lluitaran per obtenir el primer títol de campió del Grand Prix Sevens Sèries Copa de la Reina. Habilitant-se, també, el descens i ascens al mateix mitjançant un sistema de competició obert a qualsevol club interessat.