TORRENT

Del teatro me tendrán que sacar con los pies por delante”. Esta frase de Ingmar Bergman suposa el punt d’inici per a l’obra ‘Después del ensayo’ y que representarà Emilio Gutiérrez Caba a l’Auditori de Torrent. En esta obra es posen dalt de l’escenari els comportaments humans desequilibrats i que des de l’amor poden ser suportats i perdonats.

La cita amb el gran Gutiérrez Caba será el 27 de gener a l’Auditori de Torrent a les 8 de la vesprada amb l’obra ‘Después del ensayo’.

Non Solum’ es una comèdia en català on l’actor Sergi López es multiplica per a respondre a una pregunta: què està passant ací?. Els nombrosos personatges que encarna López ens contaran una realitat viscuda per cadascun d’ells encara que el seu destí comú és dubtar de tot el que es absolut.

Sergi López es pujarà a l’escenari de l’Auditori de Torrent el 28 de gener a les 7 de la vesprada.

TAC CATARROJA

L’ inigualable Xavi Castillo ha ideat un espectacle familiar carregat del sentit de l’humor que ens té acostumats. Un carro misteriós, uns còmics ambulants, una màquina del temps, un científic boig, una agència secreta d’agents espai – temporals… “Els viatgers del temps” és una fantàstica aventura per a tots els públics, que ens portarà a un al·lucinant recorregut per la història del País Valencià. Amb aparicions estel·lars com Jaume I el Conqueridor, el Guerrer de Moixent o Felip V.

El dia és el dissabte 20 de gener a les 18 hores.

AUDITORI LA VALL D’UIXÒ

El suposat assassinat comés per un estudiant de batxillerat és el punt de partida de ‘La edad de ira’. Una investigació s’obre esta circunstancia i que s’adentrarà, a través dels seus amics i companys de clase, en les seus pors, somnis i inquietuts.

La responsable d’esta obra es La Joven Compañía que va naixer per a unir als professionals de les arts escèniques i a la comunitat docent com a primera experiència professional per a joves.

La edad de la ira es representarà al auditor de la Vall d’Uixò el 4 de febrero a les 19 hores.