Corpus

El tapís floral del Corpus Christi, que ja està instal·lat en la Plaça de la Verge de València, representa, enguany, un retaule gòtic decorat en pa d’or amb una representació del Santo Grial en el centre. El tapís, en el qual es representa el retaule amb agulles i cúpules gòtiques, ha sigut realitzat per l’empresa alacantina Decourba i van a utilitzar més de 300 quilos de flor seca de diferents varietats.

La imatge del Santo Grial, amb volum i revestit amb flor natural fresca, està coronada per un núvol de querubins i sostingut per dos arcàngels, segons han indicat a l’agència AVAN fonts de Decourba.

D’altra banda, en el tapís “també hem volgut retre homenatge als Campaners de la Catedral de València i per açò en els laterals de l’obra es representa a alguns campaners a l’interior de la torre del Miguelete tocant dues campanes”, han afegit.

La instal·lació de la bastida va començar el dijous a la vesprada mentres que la col·locació de les flors va tenir lloc el divendres al matí. Igualment, el panell del tapís mesura 6 metres d’ample i 8,5 d’alt i en la seua composició ha treballat un equip de 18 persones de l’empresa alacantina durant 15 dies.