Aterra a València l’Exposició dels Superherois . Una mostra de figures quasi reals i amb gran qualitat de detall de l’univers de Marvel i el món de Star Wars.

Del 13 de setembre al 13 d’octubre, l’esplanada del centre comercial Nuevo Centro, acull aquesta exposició apta, per a tots els públics, amb enormes figures dels millors personatges de Marvel i Star Wars en una experiència i un ambient real.

A més de les figures de Superherois, l’exposició de València compta amb un potent sistema audiovisual que mostra en pantalles individuals els vídeos de com es van fer les pel·lícules, així com la història de cadascun dels superherois exposats:

Els Superherois de MARVEL: Thor, Catwoman, 3 metros del increíble Hulk, Iron Man con su equipo de luces, Los Guardianes de la Galaxia, El Joker, Batman, Wonder Woman, Spiderman, Linterna Verde, Flash, Capitán América y Superman con el cuerpo y el rostro de Henry Cavill, en ‘Supermán contra Batman’ .

D’altra banda, l’univers de la galàxia de STAR WARS compta amb figures de R2D2, Chewbacca, Ioda, Darth Vader, Java Feet i Storm Troopers.

Rincó de Thor en Superhéroes la Exposición Foto: Página web de l´ Exposició

Totss ells inclouen un fons temàtic i una pantalla explicativa de la seua història, que segur que ja et coneixes.

Amb horari de dilluns a divendres de 17h a 22h i dissabtes i diumenges de 11h a 22h, les entrades poden adquirir-se a través de la pàgina web o bé, a través de la taquilla física que es troba a l’entrada de la carpa.

El preu de les entrades a l’exposició són 6€ els xiquets i 8€ els adults. Els xiquets menors de 2 anys no paguen i els xiquets majors de 13 anys es consideren adults (13 anys inclusivament).

Una experiència única que gaudiran tant els més xicotets com els més majors de la casa.