La superguarderia de Paterna albergarà oficines centrals i GESPA

El Consistori ha anunciat que s'aprovaran ja definitivament els pressupostos per a l'any 2018.

L’Ajuntament de Paterna destinarà el complex d’edificis de la Fundació d’Innovació per a la Infància de la Comunitat Valenciana (FIICV), situat en el Parc Tecnològic i més conegut com “Superguarderia”, a albergar les oficines centrals i el personal de Magatzem de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna (GESPA), l’Arxiu Històric Municipal, una Reguarda de la Policia Local i aules destinades a formació i ocupació.

Així s’ha anunciat hui durant la trobada amb els mitjans que ha mantingut l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i en el qual també han estat presents el President de Gespa i regidor de Polítiques Inclusives, Juanma Ramón, la regidora d’Hisenda, Eva Pérez, el regidor d’Urbanisme, Carles Martí i el regidor d’Educació, Esports i Joventut, José Manuel Mora.

Sobre el futur d’aquestes instal·lacions, de 3.700m2, el primer edil també ha assenyalat que “seguiran mantenint la filosofia d’edificis intel·ligents i eficients” al mateix temps que ha indicat que “els nous usos municipals serviran per a estalviar diners en lloguers, en referència a GESPA i per a alliberar espai en l’actual magatzem municipal de Amutio, en referència a l’Arxiu Municipal, la qual cosa permetrà fer d’aquest lloc un autèntic Centre d’Emergències”.

Sagredo, que ha valorat molt positivament el balanç de la gestió de govern d’aquest 2017, també ha destacat el fet que “anem a acabar aquest exercici amb els pressupostos de 2018 aprovats definitivament”.

Per la seua banda, Juanma Ramon, Primer Tinent de Alcaldia ha manifestat que “GESPA, Arxiu Municipal i Reguarda de la Policia Local ocuparan unes instal·lacions que es van estrenar a “bombo i platet” amb la presència de la Infanta Elena i que tan sols 7 mesos després van quedar completament abandonades. Milions d’euros dels paterners i paterneres dilapidats pels qui àdhuc, hui dia, pretenen donar-nos lliçons de gestió. Una de les principals tasques del govern del Batà, per desgràcia, consisteix a desfer els pufos que ens va deixar el PP”.