concurs gastronòmic
Demà 50 persones participaran en este concurs gastronòmic

La segona edició de Súperchef, el concurs de cuina per a persones amb mobilitat reduïda, se celebrarà demà i comptarà amb un total de 50 concursants.

En este sentit el president de Mercavalència, Carlos Galiana, ha ressaltat que “el nostre granet d’arena vol contribuir a la visibilitat dels obstacles que en el seu dia a dia es troben les persones amb mobilitat reduïda i ho fem a través del nostre sector que és l’alimentació”. Per la seua banda, el director de Mercavalència, Pep Yubero, ha afirmat que “no dubtarem ni un moment a oferir les instal·lacions per a un esdeveniment d’estes característiques i l’empresa s’ha bolcat perquè siga un dia de solidaritat i convivència”.

En el concurs participen huit equips, amb cinquanta concursants, superant els trenta de l’edició anterior. Tindran dues hores per a elaborar un menú de tres entrants i un postre per a 150 persones. L’empresa Frescamar col·labora aportant 14 quilos de corvina, ingredient principal d’un dels plats de la competició.

Els concursants, la majoria lesionats medul·lars pertanyents a l’associació Aspaym CV, cuinaran en cadira de rodes i cada equip comptarà amb el suport d’un xef professional, entre ells estarà Carlos Julián, xef del Restaurant Ampar.

Per a tots els concursants, amics, familiars i públic, el Banc Mediolanum oferirà una paella per a 150 persones.

Un concurs que compta amb la col·laboració de Ortopèdies del Mediterrani, Valenci Cluv Cocina i l’associació Aspaym CV.  A més Mercavalència cedirà les seues instal·lacions de Mercaflor i AMAFRUVA, l’associació de majoristes de fruita i verdura. Per la seua pat, València Club Cocina assumeix el repte d’instal·lar en la nau de Mercaflor tota la infraestructura necessària per al concurs. Cuines, bancs de treball, fogons, vitroceràmiques… tot adaptat a les necessitats dels participants.