Zumo gratis bares valencia

T’agrada el suc de taronja? Del 25 al 29 de novembre, podràs degustar-ho al costat del teu desdejuni de manera gratuïta.

Aquesta setmana, els clients que visiten qualsevol de els 32 bars valencians adscrits en la campanya “Setmana del Desdejuni Valencià” podran gaudir, sense cost addicional, d’un saludable suc de taronja valenciana certificada al costat del tradicional café i torrades.

La iniciativa està organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria de València al costat de APEHA, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i el Consell Regulador IGP “Cítrics Valencians”.

L’objectiu és potenciar un dels productes locals més importants de la nostra terra com és la taronja valenciana i donar a conéixer el desdejuni valencià entre els turistes que visiten Alacant i València.

Els bars adscrits a esta campanya són el Bar Cordellats, Bertal, Muviment, Baldo, la Cafetería Pipol, Suprem Pinazo, la Cafetería la Nau, el Beers € Travles Bar, Suc de Llina, Casa Orxata, Palace Fesol, CS18, Bar Canadá, Bar Marzal, Cafetería La Tahona de Celia, Danubio Alameda, Jardines del Palau, Gastro Café Sabil, El Trompo, Espadán 31, La Taberna, Neco Plaza i la Cafetería Éxit.

La taronja i el suc aporten vitamines, minerals, fibra i altres compostos

L’especial climatologia valenciana, amb alternança de temperatures, temperades durant la nit i càlides durant el dia, fa que les taronges valencianes aconseguisquen un equilibri perfecte entre acidesa i sucre.

El consum regular de taronges aporta una gran quantitat de vitamines, minerals , fibra i altres compostos bioactius que contribueixen a tindre una salut òptima, amb l’avantatge d’aportar poques calories.