Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dilluns s’esperen intervals de núvols mitjans i alts, el vent serà de l’oest fluix a moderat, amb intervals de fort i ratxes molt fortes a l’interior de València a primeres hores, i les temperatures pujaran, sobretot les màximes.

El cel de la Comunitat Valenciana estarà el dimarts poc nuvolós, augmentant a intervals nuvolosos en el terç nord, on no es descarta alguna precipitació feble i dispersa al final del dia.

Per al segon dia de la setmana el vent serà de l’oest fluix a moderat i les temperatures experimentaran un ascens podent aconseguir els 23 graus a València.

Temperatures extremes

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 10 i 19 graus
València 12 i 20 graus
Alacant 12 i 17 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada a penes han variat, excepte al Pinós, on han pujat 3 graus i a Xàbia, que han baixat 3.

A la província de Castelló s’han mesurat 5 graus a Castellfort i 8 a Sogorb; i en la de València, 6 graus a Utiel, 9 a Xàtiva, 10 a Polinyà del Xúquer i 11 a Manises.

A les comarques del sud, les mínimes han sigut de 10 graus al Pinós i en la pedania il·licitana de l’Altet, i de 12 graus a Rojals.