Pugen les màximes en el litoral però es mantenen les mínimes

L'estabilitat meteorològica serà la protagonista durant una setmana d'ascens de les màximes en el litoral de la Comunitat Valenciana

El cel de la Comunitat Valenciana estarà el dijous poc nuvolós o buidat, el vent serà variable fluix, les temperatures mínimes a penes variaran i les màximes pujaran en litoral i baixaran lleugerament a l’interior.

Desapareixen les temperatures sota zero

Les temperatures mínimes de la passada matinada han patits ascensos de fins a cinc graus i descensos de fins a dos, i han oscil·lat entre 1 grau sota zero i 8 graus, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A la província de Castelló, els termòmetres han marcat 1 grau sota zero a Sogorb; 2 a Vinaròs i a Castellfort (dos menys que ahir); i 4 en la capital castellonenca.

A la província de València, s’han mesurat 1 grau a Manises (dos més que ahir); 2 a Utiel (enfront dels -3 de la matinada del dimarts); 4 en la capital valenciana; 6 a Xàtiva i Oliva; i 8 a Polinyà del Xüquer.

A les comarques del sud, les mínimes han sigut d’1 grau sota zero al Pinós; 3 a Xàbia; 4 en la capital alacantina; i 6 en la pedania il·licitana de l’Altet.