sol

Per fi el vent amaina i pugen les temperatures en la Comunitat Valenciana. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), la setmana comença “acomiadant al temporal del vent” i amb anticicló novament a l’entorn de la península, la qual cosa implica una “baixa o nul·la” probabilitat de pluja en els pròxims dies.

El cel estarà demà dimarts, 5 de febrer, poc nuvolós o buidat i el vent serà de component oest fluix, amb intervals de nord-oest moderat en el nord de Castelló.

Durant la jornada de hui dilluns, 4 de febrer, les temperatures mínimes baixaran i les màximes pujaran, de forma més acusada a l’interior, on s’espera que augmenten entre 4 i 8 graus, i es produiran gelades febles a l’interior. El cel estarà poc nuvolós o buidat, augmentant a intervals de núvols mitjans i alts a partir de la vesprada.

Segons informa Aemet, en el nord de Castelló el vent serà del nord-oest moderat amb intervals de fort, disminuint al final a fluix; en el litoral d’Alacant, el vent serà de component oest fluix a moderat, tendint a component sud; i en la resta, vent de component oest fluix tendint a variable.