L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a aquest dimecres intervals de núvols alts, el vent serà de component oest fluix, les temperatures mínimes a penes variaran i les màximes pujaran, i es produiran gelades febles en punts de l’interior.

Pujada de les mínimes esta matinada

Les temperatures mínimes registrades aquesta matinada en la Comunitat Valenciana han patit un lleuger a moderat ascens, de fins a sis graus, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A la província de Castelló, s’han mesurat mínimes de 0 graus a Vinaròs; 3 en la capital castellonenca; i 4 a Castellfort (dos més que ahir).

A la província de València, els termòmetres han arribat a 3 graus sota zero a Utiel (enfront dels -6 d’ahir); -1 a Manises; 2 a Xàtiva; 3 en la capital valenciana; 6 a Oliva (enfront dels 0 graus d’ahir); i 7 a Polinyà del Xúquer (3 més que la matinada del dilluns).

A les comarques del sud, les mínimes han sigut de 0 graus al Pinós, enfront dels -4 graus d’ahir; 1 a Xàbia; 2 en la capital alacantina; 3 a Rojals i 5 en la pedania il·licitana de l’Altet.