Pugen les temperatures fins als 33 graus

Demà descendiran fins a 10 graus.

Quant al temps d’avui cels clars i temperatures que van en ascens fins a aconseguir els 33 graus en les hores centrals del dia. La sensació de calor serà notable i recordarà al que ja passarem el dilluns passat amb el vent de ponent. Així és que finestres tancades perquè la calor no entre a casa i poder conservar la llar fresca.
Per a demà, temps completament diferent al d’avui. Les temperatures es desplomen fins a 10 graus pel que en les hores centrals del dia, el termòmetre marcarà 22 graus. Aqueixa serà la màxima que es registre demà. Els cels estaran coberts de núvols i cap la possibilitat d’algun ruixat localitzat.
Ruixats localitzats en quasi tota la província de València, excepte a Aiora on el cel es mantindrà cobert. Les màximes es registraran en el litoral amb 26 graus i les mínimes en la zona nord de l’interior amb 16.
Per a la resta de la setmana. No plourà, però no guarden molt els paraigües pel que puga passar. Les temperatures seran més agradables ja que aniran des dels 23 graus del divendres als 25 que es gaudiran durant tot el cap de setmana.