7televalencia-lluvias

València preveu aconseguir hui dimecres, 16 de gener, els 20 graus de temperatura. Aquesta serà la màxima més alta del dia segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Així, la tònica general de la jornada és que les màximes no baixen dels 12 graus, com és el cas de Morella. A Requena i Morella, per part seua, s’han fixat les mínimes més baixes amb un grau negatiu.

Aemet assenyala que el cel estarà poc nuvolós, amb intervals de núvols baixos al matí i de núvols alts a la vesprada. Vent serà de component oest fluix, tendint en el litoral a sud fluix amb intervals de moderat.

Respecte a la previsió per a demà dijous, 17 de gener, les temperatures màximes aniran en descens. Així, a València baixarà 4 graus, fins a situar-se en els 16. Respecte a les mínimes també es preveu un lleuger descens. De la mateixa manera, es contemplen precipitacions febles en la meitat Sud de la Comunitat.

El cel estarà poc nuvolós al principi del dia i es preveu que botiga a nuvolós o cobert durant la jornada. El vent bufarà de l’oest fluix, tendint a nord-oest moderat en el nord de Castelló i a variable fluix en la resta.