Sortegen 300 places per veure la mascletà des de la balconada de l’Ajuntament

S'espera que participen en el sorteig mès de 20.000 persones

Des d’aquest dilluns 12 de febrer fins al diumenge dia 18 podem inscriure’ns per participar en el sorteig de les 360 places per veure una mascletà des de la balconada de l’Ajuntament de València, solament 20 persones per cada dia de tret pirotècnic. És necessari estar empadronat a València. El mecanisme d’inscripció és senzill, qualsevol valencià empadronat a la ciutat es podran inscriure a la pàgina web: http://www.valencia.es/sorteomascleta.

Les persones triades per sorteig hauran de ser majors d’edat i hauran de personar-se a l’Ajuntament proveïts del DNI. La invitació no podrà canviar-se per cap altre dia al que hagi correspost, i en cas de no poder assistir es recorrerà a una llista de reserva. L’any passat es van inscriure més de 20.000 persones per optar al sorteig del que van sortir els triats fins a completar l’aforament.

A més, cada dia entre l’1 i el 15 de març, hi haurà quatre representants d’un total de set comissions falleres. En total, 28 representants diaris de la festa fallera de la ciutat, i un total de 420 durant els 15 dies.