Imagen del 48 gastro club Foto: 48 gastro club

Si eixiràs aquest cap de setmana a sopar, però després vols prendre una copa al ritme de bona música o gaudir d’un bon espectacle i no vols moure’t, 7 Televalencia et recomana alguns dels locals de València on podràs fer-ho.

48 Gastro Club (Paseo Alameda, 48)

48 Gastro Club és un local en el qual segons l’hora del dia es pot menjar, prendre un café, un cocktail, una copa, sopar o inclusivament ballar fins a les 3.30 de la matinada, ja que  el restaurant es transforma en pub.

Urban Café (Calle Escultor Antonio Sacramento, 13)

El restaurant Urban Café és un nou concepte d’oci on cada dia de la setmana compta amb un ambient diferent, els dijous pots gaudir de tastos de vi, els divendres i dissabtes nits de comèdia i monòlegs degustant els millors còctels.

55 Polo Club  (Polo y Peyrolon 55)

55 Polo Club és un club que conjumina restaurant, cocteleria, i la millor música, oferint la màxima qualitat i amb les millors marques, a més de poder celebrar tota classe d’esdeveniments (aniversaris, aniversaris, reunions d’amics…).L’accés  a 55 Polo Club a partir de les 12 de la nit de cada sessió aquesta reservat exclusivament als socis membres però l’accés al restaurant és lliure.

Aphoteke (Calle Ciscar 18)

Aphoteke es el primer SPEAKEASY en València, los Speakeasies eren bars clandestins ocults, que tenien entrades ocultes i portes discretes i difícils de trobar, per a evitar ser pillat in fragranti.  Apotheke ofereix una cuina variada i creativa, acompanyada per temptadors còctels en un ambient clandestí increïble.

Gabbeach (Passeig de Neptú, 30)

Gabbeach és un dels restaurants referents que compta amb una gastronomia basada en productes frescos de mercat, tant en plats internacionals com tradicionals de la regió, a més de música en directe i amenizacions en viu perquè pugues gaudir d’unes copes o coctails sense moure’t del local.