El Festival de Jazz torna a eixir del Palau de la Música per a portar el ritme i la festa del millor so valencià per tota la capital del Túria.

“Jazz als barris” és el nom d’esta iniciativa que complix ja el seu segon any. Tota una aposta de l’Ajuntament de València per a acostar la cultura musical a tots els ciutadans.

Estreles internacionals com James Morrison o Bill Evans són alguns dels artistes convidats d’una edició més reforçada. I és que l’augment del pressupost, el doble que en anys anteriors, ha permès apostar per un festival de major recorregut i de gran diversitat d’estils.

A més, amb la finalitat d’arribar a tots els públics el Festival del Jazz ha possibilitat l’organització de concerts totalment gratuïts. En ells destaca la presència de músics valencians en una clara mostra de l’aposta del consistori per la cultura local.

Respecte als espais triats per a albergar estos espectacles musicals, l’Ajuntament ha escollit llocs emblemàtics com la plaça de la Verge i la Llotja però també pedanies valencianes amb la finalitat d’arribar a tots els racons de la ciutat.

L’últim concert a l’aire lliure se celebrarà demà en El Perellonet. El Passeig de les Goles acollirà la Jam for Kids, un espectacle dirigit als més xicotets de la casa on no faltarà el so de tres bandes musicals per a despertar en els xiquets l’amor per la música.

Esta experiència pedagògica serà el punt i final de ‘Jazz als Barris’ però donarà pas a la celebració dels concerts que tindran lloc este cap de setmana en el Palau de la Música de València.