La Diputació de Valencia ha presentat una nova edició del festival de música Sona la Diputa. Una iniciativa que serveix per a donar oportunitat a grups de música y cantants de la provincia, per a tindre una oportunitat dins del mon de la cançò. Enguay, la diputada de juventut, Isabel García, ha decidit donar-li importancia en este certamen a les veus femenines.

Sona La Dipu s’ha convertit en una catapulta per als grups valencians i ha aconseguit ser una referencia en la promoció i projecció dels professionals de la música amb la intenció de donar-los a conèixer, no solament en el nostre territori si no més enllà de les nostres fronteres.

La presentació de Sona la Dipu va servir per a projectar el documental ‘Las que faltaban’ impulsat pel grup valencià Mafalda. La seua vocalista ha volgut denunciar que si les dones, en el món de la música, no son visibles es perque ningú es preocupa per mostrar-les.

La Diputació de València, amb accions como estes, està decidida a lluitar per la igualtat entre homes i dones en el món de la cançò.