El 2º Sopar Benèfic de la Asociación Cultural i Gastronómica Cocina Sin Medida es va celebrar anit amb èxit davall el lema “Gastronomia amb visió solidària”.

L’esdeveniment va tindre lloc en el Sporting Tennis València i va ser presentat per la periodista Maribel Vilaplana. 170 convidats es van donar cita entre els quals es trobaven nombroses persones de la vida empresarial, social i cultural valenciana units per una “Gastronomia amb visió solidària”

El repte ha sigut , un any més, recaptar fons per a tres associacions compromeses amb el seu entorn: AVAPACE, que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i a lluitar pels seus drets fonamentals, Pequeño Deseo que fa realitat els desitjos de xiquets amb malalties cròniques o de mal pronòstic amb la finalitat de donar-los suport anímic i Fundación Dasyc, que realitza projectes encaminats a la prevenció de l’exclusió social amb xiquets, joves, persones majors, i persones amb alguna discapacitat.

La vetlada va començar amb un còctel en la terrassa chill-out de l’edifici, en el qual amenitzat per un guitarrista, els convidats van poder departir, conèixer a les responsables de les ONGs beneficiàries de la recaptació del sopar i fer-se fotos, en el photocall creat per a l’ocasió.

El magnífic sopar la van preparar: Pablo Ministro, xef dels restaurants Contrapunto i The Little Queen, Victor Rodrigo, xef del restaurant Samsha, Juanjo López, xef del restaurant Momiji i Yelel Cañas, xef del restaurant Kiaora.

Al final del sopar va tindre lloc una rifa i subhasta de diversos objectes donats per empreses, institucions i particulars (entre els quals rifó 4 entrades del València Basket per a les semifinals dels play-off, dos invitacions a l’Hospitality d’Aspar Team i dos equipaciones per al GP Motos, visita al plató de Master Chef, assistència al lliurament dels premis Telva, participació VIP en l’entrenament del Llevant O.D., participació de 4 xiquets en un entrenament del València C.F., entrades de llotja vip per al campionat mundial de motos de Jerez, un casc signat per Nani Roma, uns guants i unes botes signades per Hector Barberá, una pilota signada pels jugadors del F.C. Barcelona, una pilota formada pels jugadors del Real Madrid, una pilota signada pels jugadors de l’Atletico de Madrid, un ipad, un ipad mini, un anell valorat en 1.000€ de Subhastes Gema, bessons de Montblanc, visita als cellers Enate, una làmina de l’artista Vicente Colom, un quadre de la pintora Meggie Maura King, un quadre del pintor José Molina Ferrer, un abonament per a 12 mesos d’aigua Aquaservice, un xec regale per valor de 250€ en gasolineres Ripoll, productes d’Herbolario Navarro, Natura Bisse, Mas y Mas o Xocolates Valor, una estada en el Sha Wellnes Clinic weekend deluxe, sopars en els restaurants Contrapunto, Petit Bistro i Paprika, dos vals de 100€ per a gastar en The Good Burger, una hora amb el mag Alberto, una butaca giratòria de pell “Gamamobel”, dos nits d’allotjament en el Parador Nacional del Saler, una botella de vi magnum “Vila Alberdi”, un ram de 20 maxi-roses ecològiques i un llarg etc.), que van permetre incrementar la recaptació de fons en nom de les fundacions i ONGs beneficiàries.

CSM va nàixer fa 8 anys com una societat gastronòmica que promou la cultura gastronòmica espanyola i valenciana i defensa la dieta mediterrània. Els seus integrants són Toni Altarriba (president), Pepe Navarro (vicepresident), Diego Lorente (secretari) José Roca (tresorer), Arnau Sena, Lluis Penyafort, Chema Navarro, Juan Navarro, Albert Gutiérrez, Peter Schreibvogel, Jose Luis Quesada, Ángel Raga, Héctor Dominguis, Alexis Casañ, Rafa Juan, José Manuel Alagarda, Guillermo Gómez-Ferrer, Juanvi Tamarit, Alejandro Ripoll y Fidel García Guzmán.

La Societat cultural gastronòmica “Cuina sense mesura” va començar com una trobada d’amics els qui compartien interessos comuns, a més de la gastronomia, i que van veure l’oportunitat d’ajudar a col·lectius desfavorits.

Amb la vetlada d’ahir CSM va recaptar per compte d’AVAPACE, Xicotet Desig i Fundació Dasyc, més de 30.000€, que aniran íntegrament destinats a les tres organitzacions.

Des de CSM es va voler agrair als més de 40 patrocinadors i convidats la seua solidaritat i generositat, la qual cosa va a permetre que organitzacions que treballen pel benestar de col·lectius necessitats, desenvolupen molt millor la seua activitat. CSM continuarà organitzant el sopar benèfic cada dos anys aspirant al fet que la mateixa siga un esdeveniment de referència en la ciutat de València.

Poden col·laborar amb les organitzacions esmentades a través de les seues pàgines web: fundaciondasyc.org, avapace.org i fpdeseo.org