Arriba la 10K Solidària Divina Pastora Burjassot per a AVAPACE

La prova que tindrà lloc dissabte que ve 23 de setembre a partir de les 18:30 hores i que omplirà de runners els carrers de Burjassot.

burjassot

La prova que tindrà lloc dissabte que ve 23 de setembre a partir de les 18:30 hores i que omplirà de runners els carrers de Burjassot. Per primera vegada la 10K se celebra el dissabte a la vesprada i tindrà la seua eixida des de la plaça Emilio Castelar, finalitzant en el Pati de les Sitges.

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE destina tota la recaptació obtinguda a l’Associació Valenciana de Paràlisi Cerebral (AVAPACE) perquè aquesta associació puga seguir treballant en la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i els seus familiars.

La 10K Solidària Divina Pastora Burjassot a benefici d’AVAPACE , que va nàixer amb l’objectiu de promoure el sacrifici, la solidaritat i la inclusió i visualitzar i normalitzar la paràlisi cerebral, està organitzada pel G.RD Burjarunners, amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero. Compte, des de la seua primera edició, amb el patrocini de Divina Pastora Segurs, entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.

AVAPACE és una entitat sense ànim de lucre que està formada per persones amb paràlisi cerebral al costat dels seus pares, mares, germans i familiars, professionals i voluntaris. Integren també a altres persones que pateixen encefalopaties de tractaments afins. Actualment, atén a 150 persones amb paràlisi cerebral. Compta amb el club d’atletisme AVAPACE CORRE que millora la visibilitat i la percepció social de les persones amb paràlisi cerebral, impulsa la seua participació en la comunitat i promou la solidaritat de la resta de la societat.