El concert de Sole Giménez o l’exposició de Joan Miró entre les nostres propostes culturals

El Palau de la Música, l'IVAM o el Museu de Belles Arts de València programen activitats per a tota la familia.

PALAU DE LA MÚSICA

A partir d’este cap de setmana, el Palau de la Música te programades dos cites importants: el proper 4 de maig, la cantant Sole Giménez oferirá un concerts amb els seus èxits de sempre. Per al 6 de maig, el Dia de Minimusica amb activitats i concerts que pretenen acostar la música als més menuts.

4 DE MAIG A LES 20H.

Concert de Sole Giménez

6 DE MAIG a les 11 H.

El Dia Minimúsica

TEATRE RIALTO

1789- En un universo paralelo. Amb aquesta obra viatjarem a una França revolucionària paral·lela a la qual va existir, en la qual les velles forces de la noblesa són substituïdes per una burgesia incipient. L’espurna l’ha encès la senyora Montreuil, sogra del Marquès de Sade, que afarta de les perversions sexuals del mateix que afecten ja a dos de les seues filles, conspira perquè es complisca la condemna a mort a la qual ha sigut castigat judicialment.

Othelo, una de les obres mestres de Shakespeare i que en el seu moment va presentar al protagonista conegut com el moro de Venècia, com un personatge piadós, alguna cosa poc habitual en la literatura de l’època. Tota una tragèdia que es presenta en el Rialto

DE L’11 AL 20 DE MAIG

1789 – En un universo paralelo

DEL 24 AL 27 DE MAIG

Othelo

MUSEUS

MUSEU DE BELLES ARTS DE VALÈNCIA

L’exposició Kleinmeister al Museu de Belles Arts de València ofereix a través de 141 obres, 127 estampes de distints artistes alemanys pertanyents a la Col·lecció Mariano Moret i 14 gravats de Dürer de la Biblioteca Nacional d’Espanya, un ampli panorama d’aquest interessant període artístic, sent la primera mostra monogràfica que un museu espanyol dedica a l’obra dels Xicotets Mestres.

També es presenta al públic un important conjunt d’estampes dels Hopfer, família de gravadors als quals s’atribueix la invenció de la tècnica de l’aiguafort. Aquesta complexa tècnica calcogràfica serà la forma d’expressió predilecta de futurs genis del gravat com ara Rembrandt, Piranesi o Goya.

Del 17 de maig al 29 de juliol

Kleinmeister. El llegat de Dürer a la Col·lecció Mariano Moret

IVAM

En quant a l’Institut Valencià d’Art Modern, fins al 30 de desembre es podrà admirar ‘Las constelaciones de Julio González. Entre la representación y la abstracción”

I una altra de les mostres que està tenint molt d’èxit es la de Joan Miró, orden y desorden i estarà a l’IVAM fins el 17 de juny.

Fins al 30 de desembre de 2018

“Las constelaciones de Julio González. Entre la representación y la abstracción”

Fins al 17 de juny

Joan Miró, orden y desorden