Sol i temperatures de fins a 18 graus a València

El cel estarà demà buidat i les temperatures a penes variaran

soleado
GRAFCVA3302. VALENCIA, 25/03/2019.-El Ayuntamiento de València ha iniciado la tramitación de la nueva ordenanza reguladora de la tasa de vehículos de alquiler compartido en la vía pública (sharing), que prevé cobrar entre los 70 euros anuales de una bicicleta eléctrica, patinetes (80 euros), ciclomotores (76 euros) y motos eléctricas (82 euros).a los 960 de un coche.En la imagen, dos usuarios de una de las empresas de alquiler de patinetes eléctricos en la Marina de València.EFE/ Ana Escobar

El sol lluirà demà dimecres en la Comunitat gràcies a un cel poc nuvolós o buidat. Les temperatures experimentaran pocs canvis, excepte descensos locals en les mínimes. El vent, per part seua, serà del nord-est fluix a moderat en el litoral d’Alacant i variable fluix en la resta.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dimarts es produiran descensos locals en les temperatures mínimes i les màximes patiran un descens generalitzat. El cel estarà poc nuvolós, amb intervals ocasionals de núvols baixos en el litoral.