Desenes de delegats dels sindicats CSIF, Comissions Obreres i UGT han protagonitzat hui una nova concentració davant l’Edifici de Correus de València. Allí s’ha fet lectura d’un manifest amb les principals reivindicacions dels treballadors, una plantilla que ha perdut 1.600 ocupacions a la Comunitat i que ha patit una retallada salarial d’entre el 9 i el 14%. L’objectiu  és arribar a un nou acord laboral que permeta la millora del salari, la creació d’ocupació i la recuperació dels drets perduts.

El manifest també exposa la situació que travessa Correus amb un finançament retallat en 120 milions d’euros en els passats Pressupostos Generals de l’Estat. Per açò sol·liciten la creació d’un Pla Estratègic que li permeta eixir dels nombres rojos i demanen al nou Govern adoptar mesures urgents en defensa del Servei Postal Públic.

La presidenta autonómica de CSIF Comunitat Valenciana durante unas declaraciones a 7 Televalencia.

Des dels sindicats ja han advertit que si l’Executiu no compleix amb les reivindicacions de Correus continuaran amb el calendari de mobilitzacions on es preveu la convocatòria de tres vagues generals abans de finalitzar l’any.