L’Ajuntament d Silla torna a apostar per traure la gent al carrer, especialmnent en les Festes Majors i en la seua programació cultural. Des del Consistori, ultimen tots els detalls per a tancar la programació que tindrà el seu punt àlgid el 6 d’agost amb el Dia Gran.

El plató de Vive las Fiestas, de 7 Televalencia, va comptar amb la visita del tècnic de Festes del municipi, Vicent Zarazozà Huesa, qui va explicar què es cou en el municipi aquest estiu, que des d’aquest mes tots els dijous i divendres els veïns i veïnes poden gaudir de diferents activitats en els bars i barris de la localitat.

Però serà a partir del 15 de juliol quan l’oferta siga constant i per a tots els públics, com a prèvia a les seues festes grans en honor al Crist, en les quals destaquen dos peculiars actes de gran interès, i no solament a Silla: la ‘Dansa del Porrots’ (que cerca ser Bé d’Interès Cultural) i la ‘Carxofa’. Aquest últim, es celebra en acabar la processó, on un xiquet vestit d’àngel canta penjat en un aparell de fulles obertes, acompanyat per una melodia que interpreten diversos violoncels i violins.

Dies després li segueix el popular sopar popular i la setmana taurina. No menys importància se li dóna a la programació cultural oferida en el nou espai Carmen Valero.