Queden poc més de 48 hores per a la gran final de la Copa del Rei. El València Club de Futbol es mesurarà este dissabte al Futbol Club Barcelona en un partit on la plantilla ché cercarà la victòria, però no ho faran solos. Més de 20.000 valencianistes donaran suport als de Mestalla en el Benito Villamarín i és que sembla que els més de 600 quilòmetres de distància a Sevilla no frenaran a l’afició taronja.

El desplaçament massiu no serà només des de València. Aena ja ha confirmat que Sevilla espera l’arribada de 150 vols en la jornada del partit, un clar indicador de l’alt seguiment que té el torneig de futbol més antic d’Espanya.

Però la festa no solament es viurà a Sevilla i és que la ciutat de València està bolcada en la final. El club taronja ja ha anunciat la creació d’una ‘fan zone’ per a seguir el partit, mentres el consistori instal·larà una pantalla gegant en la Plaça de l’Ajuntament. A més, 7 Televalencia no faltarà a esta cita esportiva amb una programació especial.

“Fe, confiança i molta il·lusió” són les paraules que Julio Insa dedica a l’afició valencianista. Serà este dissabte a les nou de la nit quan el València tractarà d’arrabassar-li el títol de campió al Barcelona i convertir-se així en el nou líder de la competició.