Netflix

(ANDREA BOLÚMAR).- Quantes vegades ens hem dit de començar una nova sèrie i no acabar trobant cap? No cal desesperar-se perquè Netflix té per a tots els gustos i pots triar entre sèries pròpies o les importades des d’altres cadenes. Igualment, prepara una vesprada de roses i manta i tria la teua sèrie d’aquesta temporada!

1. Santa Clarita Diet (Temporades 1, 2 i 3) Des dels seus inicis al maig de 2018 han donat la volta al concepte de “zombie” amb tocs sarcàstics al ‘Modern Family‘. L’arribada de la seua tercera temporada acaba d’aterrar en Netflix fa només una setmana. El divendres 29 de març Drew Barrymore va tornar a agafar les regnes de la seua vida en una immobiliària en Santa Clarita i combinar-ho amb la seua vida de zombie.

2. Sex Education (Temporada 1). Encara que va arrancar l’11 de gener aquesta sèrie ha anat sumant adeptes i és que les sèries d’adolescents americanes atrapen. ‘Sex Education’ t’enganxarà perquè conta les peripècies de dos adolescents que obrin un consultori sexual clandestí per a ajudar els estudiants a buidar els seus dubtes. Si ja et van enganxar sèries com ‘The end of the F*** world’ o ‘Todo es una mierda‘, esta sèrie també promet.

3. Muñeca Rusa (Temporada 1). Huit episodis arrepleguen la història de Nadia, una convidada d’honor en una festa a Nova York que sembla no acabar-se mai i que acaba amb un accident mortal de la protagonista. Revivint ‘Atrapado en el tiempo’ de Bill Murray, esta sèrie que es va estrenar l’1 de febrer té picades d’ullet a altres pel·lícules amb què els que et toparàs en cada capítol. T’animes a obrir les matrioskas?

4. The Crown (Temporades 1 i 2). Esta sèrie basada en fets reals, tornarà prompte a Netflix per a continuar narrant la vida de la Reina Isabel II. Des de la seua estrena el 4 de novembre de 2016 han anat apareixent múltiples personatges polítics i celebritats de l’aristocràcia que han donat forma al món de la família britànica des dels incios del regnat d’Isabel II. Fins a la nova estrena pots veure les dos temporades anteriors i que la nova temporada no t’enxampe desprevingut.

5. Stranger things (Temporades 1 i 2). Estrena 4 de juliol la temporada 3. La sèrie dels dos mons torna amb la seua tercera temporada aquest pròxim mes de juliol a la plataforma. Onze i els seus amics estan preparats per a lluitar contra els monstres del “món del revés”, però pots posar-te al dia amb les seues dues temporades anteriors perquè juliol t’enxampe amb l’engería més stranger.

6. La casa de Papel (Temporadas 1 i 2). Estrena 19 de juliol la temporada 3. Després del major atracament del segle, l’equip de “El professor” gaudeix d’unes vacances d’en somni, però toca tornar i esta vegada per a preparar un atracament de major calibre. Si no pots esperar fins a juliol, reviu els millors moments amb la primera temporada en Netflix.

Enamórate con las tres mejores películas de amor de la historia del cine

Viajar a ‘Juego de Tronos’, un recorrido por los escenarios del rodaje