La serie de la valenciana Elísabet Benavent ya tiene fecha de estreno en Netflix

Valeria, la nova sèrie original espanyola de Netflix, s’estrenarà a tot el món el 8 de maig. Aquesta nova ficció està basada en les novel·les de la valenciana Elísabet Benavent. Des del seu lanzamaiento, s’han venut quasi un milió d’exemplars sota el segell editorial de Penguin Random House. La mateixa Benavent ha participat com a consultora creativa en l’adaptació televisiva de la seua popular saga literària.

El repartiment està encapçalat per Diana Gómez qui es posa en “les sabates de Valeria”. La sèrie narra la història d’una escriptora en crisi, tant per les seues novel·les com pel seu matrimoni amb Adrián (Ibrahim Al Shami).

Valeria es refugia en els seus tres millors amigues: Lola (Silma López), Carmen (Paula Malia) i Nerea (Teresa Riott). Totes elles la donen suport durant el seu viatge immerses en un remolí d’emocions sobre amor, amistat, secrets i molt més. Maxi Iglesias completa el repartiment de la sèrie en el paper del misteriós Víctor.

Dirigida per Inma Torrente i Nely Regueró. L’adaptació ha sigut portada al guió per María López Castaño, qui també és creadora de la sèrie al costat de Aurora Gracià, Almudena Ocaña Fernanda Eguiarte.

Produïda per Plano a Plano per a Netflix. Aquesta sèrie original comptarà amb 8 episodis que estaran disponibles en el servei a tot el món a partir del pròxim mes de maig.