semifinales

Les semifinals de la X Copa Diputació de València van quedar configurades mitjançant un sorteig que va tindre lloc en la seu de Val Net, en el qual es van assignar els trinquets d’ambdues eliminatòries.

La primera semifinal enfrontarà a l’equip de Llíria de Pere Roc II i Jesús contra el representatiu de Montserrat de Marc i Pere. Serà el dissabte 8 de juliol després d’una prèvia de juvenils que començarà a les 16:45 hores.

Mentre que la segona semifinal enfrontarà a l’equip de Vinalesa de Puchol II i Monrabal contra el de Murla de Genovés II i Salva. La partida es disputarà el dimarts 11 de juliol a les 18:30 hores al trinquet de Massamagrell, després d’una prèvia de juvenils. En esta eliminatòria cal assenyalar que Monrabal continua sent dubte per una lesió en un dit. Si el mitger no es recupera a temps, el seu lloc l’ocuparà Héctor II.

Cal destacar que Genovés II i Salva es van classificar per a semifinals desprès de superar pel resultat de 60 per 50 a la formació de Soro III i Hèctor (València) en un duel que va tindre lloc al trinquet de Vila-real el passat divendres. Va ser una partida disputada i amb alternances en l’electrònic, en un inici Soro III i Hèctor es va col•locar amb tres jocs d’avantatge (30 per 15), però seguidament la parella de Murla va aconseguir la igualada a 35. Des d’aquest moment el signe de la partida va capgirar notablement, aconseguint l’equip liderat per Genovés II el seu primer avantatge amb el 45 per 40, posició de privilegi en el marcador que ja no abandonar fins el 60 per 50 final.

La fase regular de la Lliga va concloure el diumenge al trinquet de Bellreguard, en una partida en la qual Francés i Félix (Dénia) van aconseguir la seua primera victòria al superar a Santi de Silla i Santi de Finestrat (Guadassuar), pel resultat de 60 per 50.

Remarcar que els dos equips que superen les semifinals, disputaran la gran final el dissabte 15 de juliol al trinquet de Llíria.