Previsió Dimarts

La del Dimarts serà una jornada assolellada en tota la Comunitat Valenciana. Les temperatures mínimes descendiran lleugerament en zones de l’interior. Destacaran els 11º de Morella i Requena mentre que en les tres capitals oscil·laran entre els 18º de Castelló i Alacant i els 19 de mínima en la ciutat de València.

A la vesprada augmentarà la nuvolositat a l’interior de Castelló mentre que seguirà lluint en Sol a Alacant i València. Les temperatures màximes pujaran especialment a l’interior d’Alacant on els termòmetres aconseguiran els 32º a Oriola. En el litoral la mitjana serà d’entre 28 i 29º

Previsió Dimecres, Dijous i Divendres.

El dimecres seguirem sense grans canvis. Cels buidats durant tot el dia. Les temperatures es mantindran sense canvis. Però atenció perquè a l’interior de Castelló s’esperen fortes ratxes de vent pel que caldrà anar amb precaució.

Per al Dijous seguirem amb temps estable. Les temperatures descendiran lleugerament especialment les màximes. Les previsions apunten al fet que seguirem així durant l’inici del cap de setmana. Divendres cels buidats i de nou ascens de temperatures.

Arriba la Calor

Es va la primavera, arriba l’estiu. Oficialment per a l’entrada de la nova estació queden deu dies però de forma pràctica el estiu començarà a ser visible a partir del dimecres i, de forma més evident, durant el cap de setmana . Farà calor, bastant ‘amb temperatures màximes que superaran els 30 graus segons pronostica Aemet.

Sembla que el fresc i la pluja es van definitivament.