hockey
La selección Española en un encuentro contra Bélgica.

Des de 29 d’octubre al 4 de novembre en el Poliesportiu Municipal Verge del Carme Beteró s’estan donant citaa quatre de les millors seleccions absolutes masculines de l’hoquei herba amb el torneig 4 Nations Tournament València 2018.

Organitzat per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València el torneig comptarà amb la participació de les seleccions masculines d’Espanya, Anglaterra, Països Baixos i Irlanda. 

Es tracta de 4 de les millors seleccions del panorama mundial, amb rànquing mundial entre la quarta de Països Baixos i la desena d’Irlanda, combinats que van estar en els passats Jocs Olímpics de Riu de 2016, i que formaran part dels 16 equips que competiran el pròxim mes de desembre en la Copa del Món de l’Índia i que es convoquen a València precisament per a preparar la seua pròxima cita mundialista.

Jugadors d’Espanya i Anglaterra durant la Copa Mundial 2014.

Competició

La competició té lloc en el camp d’hoquei que alberga el Poliesportiu Municipal de Beteró, situat en el Carrer Campillo de Altobuey a València. Després d’esta primera ronda, la competició es reprendrà el dissabte 3 de novembre amb la disputa de les dos semifinals a les 10:00 i 12:30 hores i el diumenge 4 de novembre amb el duel pel tercer i quart lloc a les 10:00 hores i la final a les 12:30 hores.

De cara a la temporada 18/19 es tracta del primer gran esdeveniment dels 4 que es té previst es disputen en la ciutat de València, també en les instal·lacions municipals, sent els tres restants els tornejos oficials de FIH Pro League, Hoquei Series Final Women’s i Eurohockey Juniors.