Seis médicos valencianos entre los 50 mejores de España
Juan José Vilata, Jaime Marco, Emilio López, Marta Zorrilla, Francisco Mira y Pablo Martínez.

El quadre mèdic de referència de la medicina privada a nivell mundial, Top Doctors, ha seleccionat als 50 millors especialistes d’Espanya en anunciar els guanyadors dels Top Doctors Awards. En aquesta huitena edició hi ha un total de 6 metges valencians, dos menys que en 2020.

El guardó reconeix la labor dels professionals sanitaris al llarg de l’últim any. El rànquing s’estableix segons l’opinió dels pacients però també es té en compte a altres facultatius espanyols. Aquests han de dir per mitjà d’una enquesta a quins especialistes acudirien ells i quins recomanarien als seus amics o familiars.

Dels sis metges guardonats, hi ha tres especialistes de València i altres tres d’Alacant. A València es troben el dermatòleg Juan José Vilata Corell; l’otorrino Jaime Marco Algarra; i l’uròleg Emilio López Alcina. Quant a la província alacantina destaca la labor de la fisioterapeuta Marta Zorrilla García; el neuròleg Francisco Mira Berenguer i el traumatòleg Pablo Martínez Pérez.

ELS SIS MILLORS METGES VALENCIANS

DR. Prof. JUAN JOSÉ VILATA CORELL

És un prestigiós especialista en Dermatologia. Compta amb més de 35 anys d’experiència en assistència clínica a pacients i una extensa formació en diferents àmbits de l’especialitat. En concret, és expert en criocirurgia, infeccions cutànies, càncer de pell, acne, alopècia i dermatitis atòpica, entre altres. Actualment exerceix com a dermatòleg en la Clínica Cliniderma de València.

DR. Prof. JAIME MARCO ALGARRA

És un gran especialista en Otorrinolaringologia. Compta amb més de 40 anys d’experiència en la professió i una extensa formació en diferents àmbits de l’especialitat. Passa consulta en la seua pròpia clínica Clínica del Dr. Jaime Marco Algarra, al costat d’un equip d’especialistes de primer nivell.

DR. EMILIO LÓPEZ ALCINA

És Doctor Cum laude especialitzat en Urologia. Ha focalitzat la seua formació en el tractament de les patologies urològiques. És pioner en l’ús del vapor d’aigua per al tractament de la hiperplàsia de pròstata, una nova tècnica que redueix la grandària de la pròstata en règim ambulatori. Actualment exerceix en la Clínica IVEMA i és el Responsable de la Unitat de Patologia Prostàtica d’UROMED a València.

MARTA ZORRILA GARCÍA

És una destacada fisioterapeuta experta en disfunció craneomandibular i dolor orofacial que ha estat treballant en centres dentals especialitzats, fins a decidir en 2006 obrir la seua pròpia clínica. D’aquesta manera naix el centre FISIOATM, en el qual la clau es basa en els tractaments interdisciplinaris amb diferents especialistes com a odontòlegs, cirurgians, otorrinolaringòlegs i neuròlegs. En 2021 fonga la Clínica Muhc amb l’objectiu que en ella els pacients puguen trobar tant els recursos mèdics com la proximitat i la tranquil·litat que han d’acompanyar a tot tractament.

DR. FRANCISCO MIRA BERENGUER

És llicenciat en Medicina per la Universitat Miguel Hernández i va ser guardonat amb el Premi Universitari 5 Estreles per la mateixa Universitat. És especialista en  Neurologia per l’Hospital General Universitari d’Alacant on treballa. També dirigeix la Unitat de Neurologia en el Centre Mèdic Neuroklinik, Vithas Alacant.

DR. PABLO MARTÍNEZ PÉREZ

És llicenciat en Medicina i Cirurgia, és un reconegut especialista en Traumatologia (artrosi de columna, de genoll, colze i lesions esportives, entre altres). El doctor compta amb més d’una dècada d’experiència treballant en els principals centres de referència en el tractament del dolor crònic a nivell internacional, exercint en centres de França, Alemanya i Suïssa.