Los seis barrios más caros de Valencia: más de 3.000 euros por metro cuadrado
Vistas del centro histórico de Valencia. / @travelnow_or_crylater

Els barris d’Espanya més cars a nivell de venda de casa es troben en MadridBarcelona i Sant Sebastià. Segons un estudi de Fotocasa, el barri més car d’Espanya es troba a Madrid, i és el de Recoletos.

A València, el barri amb un major cost de l’habitatge és el de El Pla del Remei, situat en L’Eixample. Aquesta zona té un cost mitjà de 3.792 euros per metre quadrat.

Per darrere, se situa el barri de Sant Francesc, amb un cost de 3.352 euros per metre quadrat. La Seu i La Xerea, amb un preu que oscil·la entre els 3.200 i els 3.300 euros, es troben compartint la tercera posició. I els dos restants són ExposicióEl Mercat, amb uns 3.000 euros per metre quadrat. Així, aquests barris es troben entre els més alts a nivell nacional.

Gràcies a aquest estudi, Fotocasa determina què aquests barris valencians dobleguen el preu mitjà de l’habitatge. Aquests estudis deixen a València amb una bona mitjana a nivell nacional.

Cal destacar que aquest rànquing ha destacat a Sant Sebastià com la ciutat més cara d’Espanya. El preu mitjà de la ciutat se situa en un total de 5.000 euros, mentre que la mitjana nacional són 1.8000 euros.

L’anàlisi permet saber també quines altres ciutats molt valorades són MàlagaMallorca o Santander. En aquest rànquing es nota la presència d’una ciutat molt afectada per la pandèmia, Eivissa. La ciutat balear, acostumada a encapçalar la classificació, ha caigut a causa de la falta de turisme per la COVID.