Torna el VI Festival Solidari de la Casa Ronald McDonald de València. El divendres 25 d’octubre a les 22.00h la Sala Moon (Carrer Sant Vicent, 200) de València acollirà aquest concert solidari la recaptació del qual anirà destinada íntegrament al manteniment de les instal·lacions de la casa i una vegada més el grup de rock Seguretat Social serà l’encarregat d’amenitzar la festa.

Gràcies a la solidaritat de Jose Manuel Casañ i la seua banda i del Grup Salamandra Esdeveniments, els diners integre de l’entrada, 15 euros, anirà destinat a una fi solidària com és el manteniment de la Casa Ronald de València que acull gratuïtament a famílies amb xiquets malalts que s’han de desplaçar fins a València per a rebre tractament mèdic de llarga duració.

L’entrada donatiu és de 15 € i permetrà que la Casa continue sent “una llar fora de la llar” per a aquelles famílies que han hagut de desplaçar-se fora del seu lloc de residència habitual perquè els seus fills o filles puguen rebre tractament mèdic de llarga duració.

Les entrades per a aquest festival podràn adquirir-se a través de Entradium.De la mateixa manera, aquelles persones que no puguen assistir però vulguen col·laborar amb la causa podran fer-ho en el mateix link a través d’una donació en la fila zero.

Aquest festival benèfic s’ha anat consolidant any rere any en una cita obligada per als amants del rock de València. La música i la solidaritat es donen la mà en una ciutat ha completat l’aforament en les edicions anteriors el que esperem torne a succeir en aquesta ocasió.

El divendres 25 d’octubre podràs ballar i cantar els grans èxits de Seguretat Social com Chiquilla, Quiero tener su presencia o Comerranas i molts altres més!

L’obertura de portes serà a les 21.00 hores i el començament del concert: 22.00h, i l’aforament és limitat.

Gaudeix de bona música per una bona causa!