El que has de fer si vols continuar veient 7Televalencia

És necessari adaptar les antenes de les comunitats de veïns per a preparar-se a la nova televisió digital terrestre

La nova televisió digital terrestre ja ha arribat. Fa un mes s’iniciava el període d’adaptació de les antenes col·lectives a la nova TDT, un període d’adaptació que finalitzarà al començament de l’any 2020. Encara queden per davant uns mesos per a resintonizar els nostres televisors. Ací us contem el que s’ha de fer…

Qui ha d’adaptar les antenes?

Els canvis en la TDT afecten les antenes comunitàries, per tant són les comunitats de veïns les que han d’adaptar les seues antenes.

Com es pot fer?

S’ha d’avisar a l’administrador de finques d’aquest canvi perquè el contacte amb antenista que serà qui procedisca a fer l’adaptació.

Té algun cost?

L’adaptació a la nova TDT no tenen nungún cost per a l’usuari, ja que l’adaptació de les antenes comunitàries es farà a través de les subvencions previstes pel ministeri. El govern central ha consignat 145 milions d’euros per a aquesta fi.

Què hem de fer els espectadors de 7Televalencia?

Una vegada el nostre administrador de finques ens informe que s’ha procedit a adaptar les antenes nosaltres haurem de tornar a sintonitzar els canals, un pas senzill que es pot fer a través de les opcines d’ajust del nostre televisor.

Així que, ja saben, si volen continuar veient 7Televalencia, deuen resintonizar els seus canals a la nova TDT.