Color Traje oficial

El color del vestit oficial ( l’espolín) que lluiran les falleres majors de València és el gran secret que es desvetla el mateix dia de la seua Exaltació, que tindrà lloc divendres que ve, per a Rocío Gil, i el dissabte per a Daniela Gómez.

Serà a l’eixida de les falleres majors de València 2018 del seu habitatge, el moment en el qual es podrà veure per primera vegada el color del seu vestit de valenciana com a reines de les festes josefines d’enguany.

Sens dubte, és una de les cites més esperades per al món faller i 7 Televalencia no vol faltar a ella. Per açò, divendres que ve 26 i dissabte 27 de gener José Gonzalez Silva retransmetrà des del Palau de la Música en directe -al costat dels comentaris del presentador Boro Peiro, de Gent de falles, i la veu femenina d’una dona que ha viscut aquesta maginífica experiència en primera persona- les exaltacions.

Divendres 26 de gener
21:00 hores
Exaltació de la Fallera Major de València, Rocío Gil Uncio, i la seua Cort d’Honor en el Palau de la Música. En acabar, espectacle pirotècnic amb efectes de llum i color.

Dissabte 27 de gener
18:00 hores
Exaltació de la Fallera Major de València, Daniela Gómez de los Ángeles, i la seua Cort d’Honor en el Palau de la Música. En acabar, espectacle pirotècnic amb efectes de llum i color.