Quant al temps… Temperatures que han aconseguit els 32 graus en les hores centrals del dia. I cels clars durant tota la jornada. Ja a la nit apareixeran intervals nuvolosos que es quedaran demà.
Encara que el termòmetre seguirà rondant els mateixos valors que el dia anterior, és a dir, 32 graus. El dijous és el primer dia d’ona de calor i que es quedarà fins al dissabte.
Quant al mapa provincial… Núvols en tot el territori. Eixos núvols aniran acompanyats de tempesta en la zona de l’interior. I en eixa zona de l’interior el mercuri aconseguirà els 37 graus a Ademús i Aiora. En llevant seran algo més baixes encara que la sensació de calor serà intensa. La localitat amb la temperatura algo més suau serà Gandia amb 28 graus.
La resta de la setmana. Sol i núvols i temperatures que aniran dels 20 graus als 32 graus.
Quant als incendis. La província de València es troba en nivell groc, és a dir, nivell de risc alt pel que cal extremar molt les precaucions si tenen idea d’eixir avui a la muntanya. Davant qualsevol albirament de foc cridar immediatament al 112, nombre del centre d’emergències de la generalitat.