Feria del Automóvil

Fira València obri hui i fins diumenge que ve la cita més esperada per a qui estiga pensant canviar el seu vehicle: la Fira de l’Automòbil de València. Amb més de 4.500 cotxes a la venda, la presència de 90 expositors directes i 42 marques oficials representades, enguany el Saló de Fira València és més gran que mai.

Però la Fira de l’Automòbil és molt més que un aparador comercial. És una cita d’oci i diversió per a les famílies i que no vol perdre’s personatges com el popular i televisiu Jesús Calleja. L’aventurer lleonès participarà avui en la inauguració de la Fira de l’Automòbil de València.

Activitats d’oci i diversió per a tota la família

Calleja segur que visitarà el pavelló N2P4, en el que es concentraran totes les activitats del ‘Motorshow 2019’ de la Fira de l’Automòbil de València. Què podran trobar en este pavelló? Com a gran novetat, la Fira acollirà enguany una exposició temàtica sobre el Centenari de Citroën, amb exposició de vehicles antics, maquetes i recanvis dels cotxes més històrics de la signatura gal·la. Al costat d’això també se celebraran concentracions dels Clubs: SEAT 600, 850, 124, 1.430, Jeep, Mustang i Alpine, Escuderia Bengala i Miles Ocasiones.

En el pavelló els visitants també podran trobar les clàssiques atraccions del motor, com el circuit de radiocontrol, un gran Scalextric gegant o simuladors, al costat d’exposicions de vehicles esportius i camions decorats. El N2P4 també serà escenari de les diferents proves del Circuit de Seguretat Viària que cada any organitza AVAE o d’una curiosa mostra de ‘cotxes mutants’, vehicles adaptats de forma sorprenent.

No hay descripción de la foto disponible.

D’altra banda, al costat d’este pavelló, els espais comuns del Nivell 2 de Fira València es convertiran en l’escenari perfecte perquè se succeïsquen un bon nombre d’activitats per a tota la família. Sens dubte l’estrela és el gran Fòrum de Novetats així com la gran oferta gastronòmica dels ‘Food Trucks’, on poder menjar o prendre un tentempié, l’exposició de la Fórmula Student de la UPV. A més, el segment dels cotxes personalitzats cobra el seu protagonisme cada any en la Fira de l’Automòbil, i esta edició no anava a ser menys ja que torna a recaure en Fira València la mostra ‘Eurocrew – vehicles personalitzats’, que atrau centenars d’afeccionats.

També tindran presència destacada al llarg del Distribuïdor entitats com la Guàrdia Civil de Trànsit, la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, així com la mostra del curiós prototip de kart de Luigi’s Design, que ostenta el títol de Rècord Guiness d’acceleració. El Saló també acollirà una mostra del pintor argentí José María Villafuerte així com una exposició de ‘Maxi-Deportivos’ el dissabte i una mostra de camions decorats el diumenge.

La imagen puede contener: 1 persona, sonriendo

Finalment, mentre els pares trien el seu nou cotxe, la Fira de l’Automòbil també ofereix activitats i diversió per als més xicotets de la casa. Com els inflables, atraccions, radie control i simuladors de ‘RecrePark’ i GV RACING o la multitudinària Festa de Peque Radio, prevista per al matí del diumenge 8 de desembre amb la presència dels famosos personatges Antenita i Olivian.

Horari i entrades

La Fira disposa d’una promoció especial per a la compra on-line a un preu de 5 euros i que es pot aconseguir ací. En taquilla el preu és de 7 euros. La cita serà fins al diumenge 8 de desembre en horari ininterromput d’11 a 20 hores.