Sara Larrazábal i Bernal, de 10 anys, de bressol faller i militant en la comissió José María Bayarri-Los Isidros, encara té molt recent la telefonada de l’alcalde de València, Joan Ribó, per a comunicar-li que havia sigut elegida Fallera Major Infantil de València. Ara, ficada ja de ple en el seu càrrec com a màxima representant de les festes josefines, llueix amb orgull el seu regnat. Laura ho ha fet també en els estudis de 7 Televalencia juntament amb la Fallera Major, Marina Civera.

D’esquerra a dreta: la Fallera Major Infantil 2019, Sara Larrazábal, i Marina Civera, Fallera Major 2019 en 7 Televalencia.

P. Serà un i cicle i un any carregat d’actes, com ho estàs portant fins al moment i en la teua estrena?

R. Ho estem portant molt bé. Estem gaudint moltíssim. Tenim moltes ganes de gaudir de tot al màxim i de no oblidar mai cap acte al que assistim. M’ha canviat molt la vida, però val la pena.

"M'ha canviat molt la vida, 
pero mereix la pena"

P. Com vols que siga recordat el teu regnat? 

R. Vull que siga històric. Vull la gent em recorde, igual que a Marina, perquè estem donant el millor de nosaltres; i esperem portar el nom de les nostres Falles al lloc que li correspon.

P. Qui és Sara?

R. Una xiqueta molt responsable, propera, molt, molt fallera i amiga de les meues amigues…

Sara Larrazábal posa davant la càmera de 7 Televalencia

P. Què et van dir les teues amigues i amics i companyes i companys del col·legi en conèixer la notícia?

R. Primer em van donar l’enhorabona, i després em van dir que gaudisca i que estaran recolzant-me en tot moment. Però, sobretot, que siga jo mateixa i gaudsca enguany al màxim.

P. Eres fallera des de xicoteta, què significa per a tu la teua falla?

R. Sóc molt fallera i la meua falla és la meua segona família. Està en tot moment ahí per a donar-me suport i ajudar-me sempre que ho necessite. Em demostren en la comissió tot el seu afecte i suport. Estan molt orgullosos de mi i m’han dit que gaudisca perquè és una experiència meravellosa i inoblidable.

"Sóc molt fallera i la meua falla és
la segona família"

P. Com és la teua relació amb la Fallera Major, amb Marina?

R. Molt bona, la veritat. Hem fet molt bona pinya. És simpàtica, responsable, igual que jo, i encaixem molt bé. Serem molt bones amigues, anem a representar a València i a la festa juntes i amb molt d’afecte.

P. Us coneixíeu d’abans?

R. No, perquè jo era de les últimes files i ella de les primeres i no coincidirem. Però hem connectat molt bé de seguida. D’ella, destacaria que és molt fallera i responsable, com ja he dit abans.

P. Què els diries a totes les xiquetes i xiquets fallers?

R. Que espere representar bé a València. Jo ho faré de la millor manera possible. I que gaudisquen, perquè això és el més important per a mi.

Sara ho té claro

  • El seu color preferit: el rosa. 
  • La seua cantant favorita: Ariadna Grande.
  • La seua pel.lícula favorita: ¡Mamma, mia!
  • Libre preferit: Diversos. Eligeix sempre que siguen divertits i entretinguts
  • El seu plat preferit: la paella del seu iaio y la lasanya de la seua mare.
  • Esport favorit: Voleibol.
  • Li agradaria viatjar a Roma.
  • Es portaria a una illa deserta a la seua família. Li encanta la seua família, se sent molt a gust quan està amb ella i la gaudeix al màxim.