Quart de Poblet va celebrar un any més la Passejà en honor a San Onofre

La festa, l'origen de la qual es remunta a 1723, va coincidir amb la celebració del 30 aniversari de Amics de la Passejà

Quart de Poblet va celebrar anit la tradicional Passejà en honor al seu patró, sant Onofre, que va congregar a centenars de veïns i veïnes als carrers del municipi.

Enguany, la festa, l’origen de la qual es remunta a 1723, coincideix amb la celebració del 30 aniversari de Amics de la Passejà, l’associació que col·labora amb l’Ajuntament per a mantenir viva i engrandir aquesta tradició, declarada en 2018 Festa d’Interès Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana.

Aquest matí han continuat els actes en honor a Sant Onofre. S’ha realitzat el tradicional trasllat del sant des de la Parròquia de la Puríssima Concepción fins a l’Ermita, on ha tingut lloc la Missa solemne i, en acabar, s’ha disparat una Mascletá.

Aquesta vesprada, està previst el concert extraordinari a càrrec de l’Agrupació Musical “L’Amistat” al parc de Sant Onofre a les 19.30 hores i la processó que eixirà de l’Ermita a les 21 hores.