La candidata a l’Alcaldia pel grup PSOE, va visitar el programa Vive las Fiestas de José González i va recordar la importància que té la Setmana Santa Marinera punt per a ella que la viu amb intensitat, en pertànyer a una confraria, la del Santíssim Crist de la Palma, així com per a tots els que formen part d’una de les Festes més importants dels Poblats Marítims.

Gómez va aprofitar per a manifestar la seua intenció, en el cas que isquera elegida alcaldessa, de poder oferir major difusió i visibilitat a la festa, una festa que com va voler recalcar, ha de continuar sent “Marinera”, dels Poblats Marítims.

La regidora de Turisme, va recordar que des de la seua regidoria s’han fet tots els esforços perquè la Festa declarada d’Interès Turístic Nacional continue tenint difusió, gràcies a vídeos promocionals i workshops en les Fires de Turisme.

En referència a la gran presència de polítics aquests dies en la Setmana Santa, l’alcaldessa va recordar que “no solament cal vindreals actes l’últim any de legislatura”, sinó que cal estar present en la Setmana Santa sempre i ser constant. I va afirmar que ella seria una gran ambaixadora de la Festa.