La candidata socialista a l’alcaldia de València, Sandra Gómez, vol una “València sense límits”. Gómez ha reaparegut hui davant els mitjans de comunicació en l’acte de presentació de campanya després de l’atac de dos gossos perillosos.

La primera tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de València, que segueix de baixa hospitalària, ha destacat la importància de la seua volta a l’activitat per a fer una crida a la mobilització i parar així les forces radicals.

Gómez ha assegurat que el partit socialista és la millor opció per a generar “acords i consensos” i ha incidit que el model socialista parla de la política que realment els influeix en el dia a dia als ciutadans.

Entre les propostes de campanya ha avançat mesures per a universalitzar les cures, la creació de la primera agència de desenvolupament local que anirà vinculada a igualar a la dona en el mercat laboral, així com un pla per a garantir el dret a un habitatge digne.

Sandra Gómez pretén portar la seua campanya a tots els barris, especialment als de famílies treballadores. Una iniciativa que començarà el dimecres en el de Benicalap amb l’objectiu de “mobilitzar a totes les persones progressistes”.

La atracción turística del centro de Valencia que ya han visitado más de 150.000 personas