Aconseguir un estadi de 70.000 espectadors és l’objectiu del Ajuntament de València. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha tornat a exigir a Meriton Hòldings, màxima accionista del València CF, acabar el Nou Mestalla, una infraestructura clau per a portar el Mundial de 2030 a la capital del Túria.

En declaracions al programa ‘Valencia en abierto’, Gómez ha demanat als de Mestalla moure fitxa i complir el compromís original. “Amb el projecte que hui han presentat tindrem difícil competir per a estar en una semifinal”, ha assenyalat la socialista sobre les possibilitats que té València d’acollir trobades de la competició internacional en el cas que la candidatura España-Portugal 2030 siga una realitat.

La vicealcaldessa ha animat a Meriton a fer “un pas avant” i presentar un projecte que “estiga a l’altura”. Gómez ha recordat que a l’inici de l’any el club els va fer arribar el projecte d’un Mestalla “low cost” amb 45.000 espectadors, més xicotet que l’estadi original. No obstant això, des de l’Ajuntament van reclamar, i continuen en la mateixa línia, una infraestructura que “estiga a l’altura” dels pactes en el seu moment.

“Meriton es va comprometre a acabar l’estadi i fer-lo amb unes condicions concretes”, ha recordat Gómez. No obstant això, ha criticat que l’única cosa que ha fet fins ara és “exigir” i “burlar-se” de l’administració pública.

“Ara estem barallant perquè aqueix estadi puga concursar i acollir alguna fase del Mundial 2030”, ha declarat. Per això, Gómez ha assenyalat que l’Ajuntament continuarà exigint que es complisca els pactes.