Així sap el nou Sandara Wine Mojito de Vicente Gandia

La bodega va ser un dels patrocinadors de la Shopening Night València.

Bodegas Vicente Gandía va tornar a patrocinar la shopening Night de València, un dels majors esdeveniments comercials i socials de la capital del Túria, en el qual van participar uns 200 comerços del centre i que la seua temàtica va ser “CIRCUS”.

La Shopening Night va convertir la zona del centre de la ciutat en una gran actuació de circ itinerant, en el qual diverses desenes d’artistes van circular pels diferents carrers oferint una autentica festa escènica de color i fantasia, creant un ambient molt especial.

El Celler Vicente Gandia va presentar en aqueixa nit tan especial el Sandara Wine Mojito. Una combinació perfecta entre la cultura vinícola del mediterrani i la frescor i l’alegria del Carib.

Sandara Wine Mojito té l’essència del vertader mojito, la seua olor es caracteritza principalment per les seues aromes naturals de llima i herbasana. Els seus creadors afirmen que boca és fresc, suau i elegant, amb els ingredients molt bé orquestrats recordant al típic mojito. És de color verd llima i amb un packaging destrossador. És perfecte per a consumir en un aperitiu o en moments d’oci.

Tots aquells que van realitzar una compra en qualsevol dels establiments participants de la Shopening Night, van poder catar el Sandara Wine Mojito, la nova sensació per a aquest estiu de la gent que sap gaudir i passar-li-ho bé.