San

Un any més, el 30 de desembre, se celebrarà en el centre de la ciutat la Sant Silvestre Popular Valenciana, jornada lúdic esportiva per a finalitzar el 2018 i on tota la família té cabuda.

Una carrera festiva. Una cita divertida. Una prova familiar o d’amics. Un mar de disfresses. Un món de riures i camallades. Tot això i molt més, és la Sant Silvestre Valenciana, que celebrarà la seua XXXV edició amb més 17.000 corredors populars als carrers de València. Esport, diversió i vida en ple cor de la ciutat.

La 35a edició de la Sant Silvestre Popular Valenciana comptarà amb un trajecte que recorrerà diferents carrers cèntrics de València, començant el seu recorregut en el carrer de Xàtiva i que transcorrerà pel carrer Guillem de Castro, Blanqueria, passeig de la Ciutadella, avinguda Navarro Reverter, carrer de la Pau, carrer de Sant Vicent Màrtir, fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament. La prova tindrà un recorregut de 5.300 metres, en el qual es disputaran dues carreres: una per a 600 corredors professionals i una altra per als 17.000 assistents restants que s’esperen durant la seua celebració.

Les inscripcions per a la carrera es podran realitzar en les oficines de la Societat Esportiva Correcaminos fins al 28 de desembre, mentre que els dorsals corresponents a la prova no competitiva es podran adquirir en les plantes d’esports d’El Corte Inglés fins al 30 de desembre.

Día y hora del sorteo de Lotería de Navidad