Silvestre

Un any més, com cada 30 de desembre, esta vesprada se celebrarà en el centre de la ciutat la Sant Silvestre Popular Valenciana, una jornada lúdic esportiva amb la qual finalitzar el 2018.

Una carrera festiva. Una cita divertida. Una prova familiar o d’amics. Un mar de disfresses. Un món de riures i camallades. Tot això i molt més, és la Sant Silvestre Valenciana, que avui celebra la seua XXXV edició amb més 17.000 corredors populars als carrers de València. Esport, diversió i vida en ple cor de la ciutat.

La 35a edició de la Sant Silvestre Popular Valenciana comptarà amb un trajecte que recorrerà diferents carrers cèntrics de València, començant el seu recorregut a les 20 hores en el carrer de Xàtiva per a després continuar pel carrer Guillem de Castro, Blanqueria, passeig de la Ciutadella, avinguda Navarro Reverter, carrer de la Pau, carrer de Sant Vicent Màrtir, fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament.

La prova té un recorregut de 5.300 metres, en el que es disputen dos carreres: una per a 600 corredors professionals i una altra per als 17.000 assistents restants que s’esperen durant la seua celebració.

Los comercios abrirán el domingo, el día de más ventas de la campaña navideña