Els clavaris de San Onofre, entitat que presideix Víctor Pérez, han sigut nomenats Granaders d’Honor per la corporació de Granaders de la Verge del Cabanyal.

La corporació pertanyent a la Parròquia de La nostra Senyora dels Àngels, cada any nomena als seus granaders d’honor i enguany ha decidit nomenar de nou al portaveu del grup ciutadans Fernando Giner, i per primera vegada a la Societat Agricultors de la Vega (SAV) per la defensa de les tradicions , a José Mª Chiquillo, per la difusió i promoció de la Ruta de la Seda; així com a la fallera major de València de l’any anterior, Rocio Gil Uncio, com és habitual en els últims anys.

Però a més, ha nomenat als clavaris de Quart, per la labor que realitzen en la promoció i difusió de l’acte de la passetjà ja que han aconseguit revitalitzar-la, tal com va indicar el seu president Jorge Simo en el programa Vive las Fiestas.

Granaders Setmana Santa Marinera

L’acte de nomenament es realitzarà de manera oficial aquesta nit en la seu dels granaders, però res més conèixer la notícia els clavaris s’han sentit molt satisfets pel reconeixement i com a mostra d’agraïment ja estan preparant una passetjà conjunta, al costat de la corporació de la Setmana Santa Marinera.

Ara només queda esperar a Setmana Santa, i al dia gran la corporació, el Divendres de Dolors , per gaudir de les dos festes germanades al processionar juntes.

Les Falles es preparen per al seu cap de setmana més especial