La multinacional sud-coreana Samsung arriba a València amb la primera gran tenda oficial de la marca, un establiment situat en ple centre de la capital del Túria que obrirà les seues portes aquesta mateixa setmana complint així amb l’objectiu anunciat d’arrancar abans de Nadal.

Serà este dimecres 18 de desembre a les 11.30 hores quan tinga lloc la inauguració de Samsung Store València, tal com ha anunciat hui El Corte Inglés per mitjà d’un comunicat.

El gegant tecnològic obrirà en la planta baixa d’El Corte Inglés de Colón, concretament en l’antic Sfera, enfront de la portes de la seua gran competidora: Apple. Aquest enclavament disposa d’una superfície de 800 metres quadrats on se cercarà una experiència interactiva entre els clients i els nous productes Samsung: mòbils, electrodomèstics, tablets, televisions ordenadors, etc.

Zona de simuladors de realitat virtual en una Samsung Store.

AIXÍ ÉS UNA SAMSUNG STORE

Basant-nos en el Samsung Store Callao de Madrid, situat també en un centre d’El Corte Inglés sent la major tenda de la marca a Espanya i la segona més gran d’Europa amb 1.200 metres quadrats, podem vaticinar com serà la botiga valenciana.

La Samsung Store reuneix en un mateix espai obert al públic tant punts de venda i d’atenció al client com a àmplies zones dedicades a diferents línies de producte. Tot això combinat amb instal·lacions interactives que els visitants poden utilitzar lliurement i en les quals poden gaudir de les funcions més emocionants que ofereixen les diferents famílies de dispositius de realitat virtual Gear VR a més de descobrir com interactuen tots els productes entre si a través de la connectivitat i de la Internet of Things (IoT).

Per a experimentar la realitat virtual, la botiga Samsung compta amb cadires robotitzades i simuladors d’activitats com el piragüisme o el ciclisme de muntanya, que ofereixen al públic l’oportunitat de viure una àmplia varietat de continguts i experiències úniques a través dels productes Gear VR i dels mòbils més avançats de la marca.

De forma semblant, els simuladors d’exercici físic ofereixen al visitant l’oportunitat de col·locar-se i provar els últims wearables de Samsung, els versàtils smartwatches i les fitness band Gear Fit, dirigits a les persones que porten un estil de vida actiu i saludable, i si ho desitgen rebre consells i suggeriments per a traure més partit als seus dispositius.

Interior de la zona de televisors en la Samsung Store Callao.

Les zones dedicades als televisors estan dissenyades per a facilitar més que mai la decisió de compra d’un televisor. Amb diverses instal·lacions en les quals el públic se sentirà com en una sala d’estar es pot experimentar quina és la grandària de pantalla i la solució d’àudio més adequada per a cada llar, quina tecnologia s’ajusta millor al seu pressupost, i comprovar de primera mà quant influeix en l’ambient del saló el disseny del televisor.

Una cuidada selecció d’electrodomèstics procedents de l’ampli portfolio de Samsung inclou, entre altres, els frigorífics amb tecnologia Triple Cooling, les rentadores AddWash, o les assecadores bomba de calor A+++.

En les diferents zones de la botiga el públic té l’oportunitat d’atendre demostracions de producte impartides per assessors, i en cas de necessitat rebre l’assistència de personal tècnic especialitzat.