Salvan la vida de un hombre que pretendía tirarse desde un puente de Valencia
Puente por el que pasa el

Agents de la Policia Nacional han evitat que un home de 55 anys es llançara des d’un pont en València. Van ser tres llargues hores de negociació per a la qual va resultar clau la col·laboració d’una infermera que passejava per allí.

Els fets van ocórrer ahir sobre les deu de la nit en el Camí Nou de Picanya a València. La Sala 091 va alertar als agents perquè es dirigiren al citat punt. Segons l’avís, un home tenia la intenció de tirar-se al riu.

Immediatament els agents es van dirigir al lloc. Allí van trobar a un home en estat de gran nerviosisme amb una cama a cada costat de la barana del pont. Aquest en veure als agents va traure les dues per fora. Els policies es van acostar amb summa cura. Mentre un tractava de calmar-ho i intentar que baixara de la barana per a tornar a la vorera; l’altre es va acostar tendint-li la mà per a poder agarrar-ho. No obstant això, a causa de l’estat de nerviosisme, l’home feia cas omís i no deposava la seua actitud.

UNA INFERMERA VA AJUDAR LA POLICIA

Davant el temor que es llançara, els agents van desistir en el seu intent d’acostar-se i van canviar de tècnica. Aquests van entaular conversa amb ell per a guanyar-se la seua confiança i guanyar temps fins a l’arribada de l’equip de negociació.

Els agents van esbrinar que pel que sembla estava fart de tot i volia acabar amb la seua vida. En aqueixos moments es va acostar al lloc una xica que va manifestar ser infermera. La dona va oferir la seua ajuda per a continuar guanyant-se la confiança de l’home. Entre els tres van aconseguir calmar-ho fins a l’arribada de l’equip negociador.

Finalment, després d’una àrdua labor de l’equip negociador de la Policia Nacional, especialitzat en aquest tipus de situacions, i després de dues hores i mitja van aconseguir que l’home deposara la seua actitud baixant-se de la barana i després d’un examen mèdic, el van acompanyar al seu domicili.