El Festival de Jazz del Palau de la Música torna amb força per a afrontar la seua vintena segona edició. Esta semana s’ha presentat la programació d’este esdeveniment musical on destaca el balanç entre la presència d’estreles internacionals i figures emergents, però sense oblidar el jazz valencià i femení que en esta ocasió guanya protagonisme.

Després de l’èxit del passat any, en esta ocasió s’ha apostat per ampliar el nombre d’actuacions que es realitzaran per tota la ciutat. En concret serán 25 concerts, dos d’ells en els jardins del riu Túria amb entrades gratuïtes per a acostar el jazz a tota la ciutadania valenciana. A més, tampoc faltarà el caràcter solidari amb una cita molt especial.

Com a cap del cartell se situa el llegendari guitarrista guanyador de 20 Grammys, Pat Metheny, que actuarà el 4 de juliol a València. A ell se li sumaran altres noms com el guanyador d’Eurovisió 2017, Salvador Sobral (7 de juliol), o Benny Golson (14 de juliol), tots ells representants del millor jazz internacional.

Una vegada més tampoc faltarà el Seminari de Jazz i Música Llatina on els més joves tindran oportunitat de demostrar les seues habilitats en este gènere musical que sonarà fins al 17 de juliol per cada racó de la capital del Túria.