La salida de Valencia se colapsa con retenciones kilométricas
Numerosos coches paralizados en la CV-35 sentido Ademuz.

La ciutat de València ha arrancat la jornada del dimarts amb un trànsit molt més dens de l’habitual. Centenars de vehicles han viscut una retenció quilomètrica que anava des de la CV-35 fins a prop del vell llit del riu.

El motiu del col·lapse ha sigut l’execució d’unes obres de condicionament de la CV-35. Tal com ha informat Trànsit València per mitjà de xarxes socials, es tractava d’una reparació de la mitjana. Per a això s’ha necessitat ocupar dos dels tres carrils de circulació: l’esquerre i el central, deixant només un per al pas de vehicles.

La reparació s’està executant entre els punts quilomètrics 3 i 5 aproximadament de la CV-35. Es tracta d’una de les eixides més transitades de València pel que la seua fluïdesa és clau per a regular el trànsit de la ciutat. Aquesta connecta València amb dos dels parcs empresarials més importants de Paterna: Fuente del Jarro i el Parc Tecnològic. Per això, durant els matins és habitual veure-la repleta de nombrosos cotxes que es dirigeixen als seus llocs de treball.

EL TRÀNSIT DE VALÈNCIA PARALITZAT

El col·lapse de vehicles començava poc abans del punt de les obres coincidint amb el tall dels carrils. No obstant això, la retenció ha arribat a altres carreteres com la CV-30 i fins i tot la ciutat de València.

L’avinguda Corts Valencianes ha sigut el punt més afectat. Agents de policia s’han vist obligats a tallar l’accés i desviar-lo per Maestro Rodrigo, una avinguda que també ha patit retencions. A conseqüència de l’embós, aquest s’ha estès al túnel de Pius XII fins a paralitzar part del llit del riu, Gran Via i el pont de Campanar.