Les representacions de Sagunt a Escena al Teatre Romà comencen aquest dimecres, 19 de juliol, amb la coproducció de l’Institut Valencià de Cultura i la companyia La dependent ‘De Sukei a Naima’, escrita per Gemma Miralles i dirigida per Cristina Lügstenmann.

‘De Sukei a Naima’ està interpretada per Pepa Miralles, Pepe Sellés, Vicent Pastor, Gemma Miralles, Marta Chiner, Rafa Segura i Aina Gimeno. La escenografia es de Jon Berrondo, la il·luminació de Víctor Antón, el vestuari de Pasqual Peris i la música i la banda sonora són de Rafael Arnal i Blas Payri.

Sagunt a Escena se celebrarà fins a el 8 de setembre. I a més del Teatre Romà com a escenari principal, l’Off Romà, part fonamental del certamen, inclourà, com ja va fer en l’edició anterior, diferents espais urbans que permetran acollir una vintena d’espectacles de música, teatre i dansa.

Sobre el festival, tot un referent en l’àmbit de les arts escèniques, va parlar el regidor de Cultura de Sagunt, José Manuel Tarazona, en el programa ‘Vive las Fiestas’ de 7 Televalencia.

L’edil va remarcar l’aposta constant del municipi per la cultura i va parlar, també, sobre les novetats d’enguany.